روانشناس برای نوروفیدبک
نوروفیدبک یک درمان مبتنی بر مغز است که به بیماران راهی برای تنظیم فعالیت های ناکارآمد و تقویت عملکرد سالم مغز می دهد. نوروفیدبک به عنوان درمانی برای مصرف مواد و اختلالات سلامت روان استفاده می شود. از درمان نوروفیدبک در مراکز درمانی برای کاهش علائم سلامت روانی که ممکن است مانع پیشرفت بیمار شوند، استفاده میکنیم. روانشناس برای نوروفیدبک با تیم درمان، بیمار برای ایجاد یک برنامه یکپارچه همکاری می کنند.
ویژگی های بهترین روانشناس برای نوروفیدبک
آگاهی از ویژگی های بهترین روانشناس برای نوروفیدبک امری است که در یافتن روانشناس خوب به شما کمک می کند.. پس در ادامه با ما همراه باشد تا به بررسی ویژگی های خوب بهترین روانشناس برای نوروفیدبک بپردازیم.
تواضع و مهربانی
یک روانشناس برای نوروفیدبک، متواضع، حرفه ای و همیشه آگاه است تا بتواند بیماری را تشخیص دهد و به کمک نوروفیدبک درمانی به بهبود آن بپردازد.
از آنجایی که هیچ تشخیص یا تصویربرداری قطعی (مانند اشعه ایکس، سی تی یا ام آر آی) وجود ندارد که بتواند تشخیص بیماری های روانی و اختلالات خلقی را به طور قطع أیید کند، انتخاب بهترین روانشناس برای نوروفیدبک می تواند به تشخیص و درمان عارضه ها کمک کند
یک روانشناس برای نوروفیدبک باید همیشه متواضع باشد و باید این احتمال را در نظر بگیرید که بسیاری از درمان های کارردی با نوروفیدبک برای برخی بیماری های خاصی اعمال نمی شود.
عمق دانش
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک همه نکاتی را که از نظر بالینی با درمان مرتبط است را می داند. و اگر چیزی را نمی داند، مصمم است که بفهمد.
به عنوان مثال، یک روانشناس برای نوروفیدبک نه تنها در مورد فواید درمان آگاهی دارد بلکه در مورد خطرات بالقوه درمان نیز ایده ای خواهد داشت و متوجه خواهد شد که چه زمانی باید درمان با نوروفیدبک انجام شود.
امید دادن
یک متخصص برای نوروفیدبک در طی درمان به بیمار خود امد می دهد. این یک بخش اساسی از کار آنها است، زیرا افرادی که احساس می کنند بدون کمک هستند، انگیزه کافی برای موفق شدن در درمان و کنترل خود را ندارند.
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک قول های غیرواقعی مانند «در یک ماه آینده خوب خواهید شد» نمی دهند.
در عوض، آنها بر پیشرفت بیمار تأکید می کنند و به تمجید از بیمار در طول مسیر به بهبودی بیمار کمک می کنند و همیشه آنها را امیدوار می کنند.
فراتر از حد معمولی رفتن
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک باید فراتر از حوزه کاری عادی خود را بررسی کند و ببیند. به عنوان مثال، می توانید قبل از تصمیم گیری در مورد درمان، آزمایش های آزمایشگاهی را برای بیمار سفارش دهید.
وضعیت جسمانی بیمار را بررسی کنید که آیا عوامل کمک کننده مانند کمبود ویتامین D یا کم کاری تیروئید در افسردگی بیمار نقش دارند یا خیر و در مورد علائم ذکر شده توسط بیمار که ممکن است مرتبط باشد جویا شوند و در صوزت نداشتن مشکل جسمانی خاصی به درمان با نوروفیدبک بپردازند.
کلی نگر بودن
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک به عنوان بخشی از ارزیابی خود، در مورد مسائل، ذهنی جامع دارند.
یک روانشناس خوب برای نوروفیدبک از بیماران در مورد الگوهای خواب، ورزش و استرس های خاص آنها می پرسد و فقط روی داروها و درمان خاص تمرکز نمی کند.
بخشی از جلسه شامل روشهای به جز نوروفیدبک است که میتوانند افسردگی، اضطراب و.. را کاهش دهند، مانند یوگا، خواب درمانی یا مشاوره.
مهارت های ارتباطی
ناگفته نماند که بهترین روانشناس برای نوروفیدبک باید مهارت های مراقبتی و ارتباطی عالی داشته باشند تا بتوانند با بیماران و خانواده های آنها و همچنین سایر کارکنان مراقبت های بهداشتی کار کنند. او باید واقعاً به صحبت های بیمار گوش دهد و به او اهمیت دهد.
کنجکاو بودن
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک هرچه دانش عمیق تری از بیماران خود داشته باشد، برای کمک به آنها مجهزتر خواهید بود.
این به معنای فراتر رفتن از سؤالات رایج و عمیق تر شدن به همه چیزهایی است که ممکن است بر افکار و رفتارهایی که ممکن است برای بیمار مشکل ایجاد کند تأثیر بگذارد. آنها باید بیشتر از آنچه بیمار فکر می کند لازم است بدانید، کنجکاو باشند.
کنجکاوی صادقانه در مورد مشکلات روانی بیمار می تواند آن ها را در موقعیت بهتری برای ارائه مناسب ترین و موثرترین درمان قرار دهد.
خوشبین بودن
بهترین روانشناس برای نوروفیدبک به طور معمول با بیمارانی کار می کنند که با افسردگی، اختلال یادگیری و سایر اختلالات دست و پنجه نرم می کنند که می تواند باعث شود آنها احساس «افتضاح» و بد خلقی کنند.
در حالی که همدلی یک ویژگی خوب یک روانشناس برای نوروفیدبک است، باید مراقب بود که احساسات منفی را بیش از حد دوست نداشته باشند، زیرا در بیشتر موارد سودمند نیست.
آنها باید در بیشتر مواقع نگرش مثبت و خوشبینانه ای داشته باشند تا به بیمار کمک کنند به درمان خود ادامه دهند.
صادق بودن
توانایی صادق بودن با بیماران یکی دیگر از ویژگی های یک روانشناس موفق برای نوروفیدبک است.
عقب نگه داشتن ایده ها می تواند برای کمک به بیماران در جستجوی فرصت هایی برای بهبود مضر باشد. اطلاعاتی وجود دارد که ممکن است مورد پسند بیمار نباشد، اما بیان آن به سادگی می تواند بسیار مفید باشد.
به طور مشابه، بهترین روانشناس برای نوروفیدبک میخواهد بیماران را در مورد اقدامات اصلاحی که خودشان میتوانند برای بهبود روابط و کیفیت زندگیشان بردارند، آگاه و آموزش دهند، حتی اگر میدانند که بیمار ممکن است دوست نداشته باشد این را بشنود.
بیشتر بخوانید=> بهترین کلینیک نوروفیدبک در شریعتی